Известие

Collapse
No announcement yet.

Фланец за фабричен волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фланец за фабричен волан

Ясно ми е че за спортен волан мога да си избера фланец и да си позиционирам волана където искам.
    Въпроса е как да се постигне на фабричния волан и да се запази airbag-a.
    ...

Въпроса е доста интересен и от доста време се чудя за своята алфа(145). Оригиналния волан е страшен но за мен с моя 198ръст просто е далеч. Ако има някой информация по този въпрос да сподели.
    sigpic

Comment

Не знам какво точно имаш предвид под думата позиционирам, но на 156-цата волана се масти нагоре-надолу и навън-навътре.....
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
        Не знам какво точно имаш предвид под думата позиционирам, но на 156-цата волана се масти нагоре-надолу и навън-навътре.....
        Някои хора не знаят за втората част. Хубаво им го каза
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Crimson Покажи съобщение
          Въпроса е доста интересен и от доста време се чудя за своята алфа(145). Оригиналния волан е страшен но за мен с моя 198ръст просто е далеч. Ако има някой информация по този въпрос да сподели.
          Да, и аз съм 2 метра и като си дръпна седалката максимално назад ми е удобно но волана идва далеч.
          Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          Да, знам че се мести, но не е достатъчно. Просто автомобилите не ги правят за двуметрови хора.
          Мисля, че се подразбира че искам волана на по-голямо разстояние от таблото щом питам за фланец .

---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Някои хора не знаят за втората част. Хубаво им го каза
          Диагностика ли ми трябва ?
          Шегата настрана , но ако не го дръпна волана максимално нагоре и максимално далече от таблото влизам трудно в колата.
          ...

Comment

И как става местенето напред-назад,защото с ръчката отдолу само нагоре-надолу мога да местя моя?
            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
              И как става местенето напред-назад,защото с ръчката отдолу само нагоре-надолу мога да местя моя?
              Със същата ръчка става. Просто опъни по-силно
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

И на мен темата ми е интересна, ще се радвам ако някой измисли нещо по въпроса,виждал съм по снимки 5см фланец монтиран на 156-става. И на мен волана ми е леко далеко...С къси крака и дълги ръце ще си перфектен в тая кола
                '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Working...
                X